Forretningsbetingelser

Generelle oplysninger
Website: aoga.dk

Virksomhedens juridiske navn: aoga.dk

Organisationsform: Personlig ejet

Virksomhedsadresse: Grønnegade 11.2 tv, 4700 Næstved

E-mailadresse: kontakt@philipwiese.dk

Telefon: +4529725621

Betaling
Der kan betales med efterkrav via mobilepay eller bankoverførsel.

Levering og forsendelse
Den normale leveringstid på bestilte varer er på 1- 5 hverdage, hvis varen er på lager.

Persondatapolitik
Persondata:

For at du kan indgå aftale med os på aoga.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os.

Cookies:
I forbindelse med handel og øvrig færden på www.aoga.dk vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer – det er for at kunne gøre eventuelle fremtidige bestillinger lettere.

Cookien er ikke farlig og kan altid slettes fra din computer. Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies hos.

Du kan slette denne cookie ved at vælge “Funktioner” i din browser og klikke på “Internetindstillinger”. Herefter klikker du blot på knappen “Slet cookies” og vælger “OK”. Så er alle registreringer slettet fra din computer. Cookies gemmes, indtil du vælger at slette dem fra din maskine.

Læs mere om sikkerhed og Cookies på forbrug.dk